ONK Golden Score toernooi 2015

Gepubliceerd op 24 januari 2023 om 16:45

De Jong Sports wint twee maal goud op ONK-Teams

 

Op 29 november jl. werden er in Pijnacker de jaarlijkse ONK Nunchaku team wedstrijden gehouden, er deden in totaal 16 teams mee uit het hele land. Sportschool De Jong Sports uit Nieuw Vennep deed mee met vijf sterke teams. Met veel extra trainingen speciaal gericht op de ONK Teams was er glorie voor het 1e team junioren en het 1e team senioren beide wonnen Goud zij hebben nu een nieuw record door de titel voor het zesde jaar achter elkaar te winnen.

Ook nog twee andere teams van René de Jong wonnen een prijs, Zilver bij de junioren en Brons bij de senioren.

 

Loting senioren

De dag werd begonnen met de loting, alle teams gaan in een koker en dan wordt er geloot in welke poule je komt, voor de teams van leraar Rene de Jong was de loting niet gunstig want drie teams zaten in een dezelfde poule. De beste twee teams gingen door naar de halve finale.

 

Team indeling

Een team bestaat uit 3 deelnemers, de tijd is 5 minuten doorlopend wie als eerste een punt scoort is winnaar als je drie partijen op rij wint krijg je een extra bonuspunt.

 

Halve finale

Twee senioren teams van de sportschool uit Nieuw-Vennep behaalden knap de halve finale,

Na een aantal prachtige partijen wist toch het 1e team de halve finale te winnen in een zinderende partij tegen een team uit Sittard.

De toppers Jochem van Oorschot, Daniël Schoon en Ricardo de Jong door naar de finale.

Het tweede team van De Jong Sports senioren bestaande uit Melvin Le Pair, Safouane Boukachar en Jeremy Hayer verloren nipt met 6-5 de halve finale tegen een team uit Apeldoorn.

De strijd om het Brons werd wel dik gewonnen door dit team dus een prachtige derde plaats voor team 2.

 

Finale

De finale ging tussen het 1e team van De Jong Sports en het team uit Apeldoorn na een zeer spannende partij won het team uit Nieuw Vennep Goud een top prestatie van deze drie toppers.

Bij de junioren klasse draaiden alle teams twee keer tegen elkaar al gauw werd duidelijk dat het 1e team van De Jong Sports junioren niet te kloppen was zij behaalden met overmacht het Goud dit team met Marissa de Jong, Duncan Beljaards en Jim Cable kunnen terug kijken op een perfect toernooi.

 

De strijd om het Zilver werd ook gewonnen door De Jong Sports het tweede team met Daan Bartels, Adam Reed en Morgan van Rheenen leverde een top prestatie deze jonge jongens vochten als leeuwen.

 

Al met al weer een zeer geslaagde dag voor de talenten van De Jong Sports uit Nieuw Vennep

 

Voor informatie kunt U kijken op www.dejongsports.nl

Of bel 0642025899

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.