Gala der Gevechtskunsten 2015...! Te Sittard

Gepubliceerd op 24 januari 2023 om 16:34

The Young Warriors stelen de show in Sittard!

 

Op zaterdag 17 oktober 2015 gaf René samen met The Young Warriors een spetterende Nunchaku-demo tijdens het Gala der Gevechtskunsten in de Stadsschouwburg van Sittard. Een avondvullend spektakel met Martial Arts-demoteams uit heel Europa.

 

Het team van De Jong Sports vertrok al vroeg in de ochtend naar Limburg. Om 12:30 uur begonnen de generale repetities. De wekenlange voorbereidingen wierpen zijn vruchten af, de generale verliep zeer goed. In de middag was er tijd om de overige demonstraties te bekijken en om in contact te komen met de andere teams.

 

Het gala zelf begon om 18:00 uur en om 19:50 uur was het de beurt aan The Warriors om de zaal in vervoering te brengen met hun spectaculaire show. De vlekkeloze demonstratie werd zeer gewaardeerd door het publiek en bekroond met een daverend applaus. Young Warrior Safouane Boukachar stond interviewer Jeroen Post na afloop op professionele wijze te woord.

 

Wederom een topprestatie van The Young Warriors en een zeer geslaagde dag in Sittard, mede dankzij de prima ambiance en organisatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.