Open Breukelen 2022

Gepubliceerd op 24 januari 2023 om 19:42

De Jong Sports behaald 12 podium plaatsen in Breukelen

Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 15 oktober veel prijzen gewonnen tijdens de 34e open Breukelse Nunchaku Do kampioenschappen.

Het team van Rene de Jong wist maar liefs 12 prijzen te winnen.

Met een sterk team vertrokken zij naar Breukelen.

De inzet voor dit toernooi is de grote overall beker, de deelnemer met de meeste punten van de dag verdeelt over drie onderdelen mag de beker een jaar mee naar huis nemen.

In totaal won Sportschool De Jong Sports 7x Goud, 2x Zilver, en 2x Brons.

Ricardo de Jong won de felbegeerde overall beker.

Kumite (sparren)

Lengteklasse-1m35 A

De 1e prijs van het team van De Jong Sports ging naar Riley Laurens deze grote talent won het Goud in de kleinste klasse.

Junioren -1.55 A

In deze klasse won Lucas Slingerland het goud een knappe prestatie.

Junioren-1m65 B

In deze klasse won Jort Peereboom het brons.

De lengte klasse -1m 85 A

Ricardo de Jong won overtuigend deze klasse en won hiermee zijn 1e goud van de dag.

Lengte klasse + 1m85

Vincent vd Water  won in deze klasse het Goud een zeer knappe prestatie.

Kata junioren schakel kata 1

Stein Onderwater won op dit onderdeel het Goud, hij liep een foutloze kata

Kata junioren schakel kata 2

Tygo vd Schuit werd op dit onderdeel 2e,

Kata senioren

Jeroen Mense werd op dit onderdeel 2e, clubgenoot Daan Bartels pakte in deze klasse het Brons

Kata Shodan Ricardo de Jong behaalde hier het Goud, zeer belangrijke punten op dit moeilijke onderdeel, dit is het onderdeel voor deelnemers met de zwarte band, of hoger.

Freestyle senioren De winnaar van dit onderdeel ging naar huis met de overall beker.

Ricardo de Jong deed een prachtige Freestyle met zeer hoge cijfers, hij behaalde de hoogste cijfers ooit gegeven door de jury, met allemaal cijfers hoger dan een negen.

Het harde trainen van deze school uit Nieuw Vennep beloont zich met een prijzen aantal.