Henny en Istvan Eek Toernooi 2023

Gepubliceerd op 29 januari 2023 om 20:18

De Jong Sports in topvorm.

Op zaterdag 28 januari werden er in IJsselmuiden de jaarlijkse Nunchaku Do wedstrijden gehouden het ging hier om de ‘Henny en Istvan Eek Toernooi’

Alle drie de onderdelen van het Nunchaku  stonden op het programma.

Sportschool de Jong Sports uit Nieuw Vennep deed dit keer met een klein team van vijf deelnemers mee, maar wist toch 7 prijzen te winnen.

4x Goud, 2x Zilver en 1x Brons

Al vroeg ging het team van leraar René de Jong op pad naar IJsselmuiden met een sterk team

Kumite (sparren)

In de lengte klasse -1m 35 werd de eerste prijs voor de Jong binnen gehaald, Riley Laurens werd kampioen in een sterk deelnemers veld won hij al zijn partijen.

Lengte klasse -1m65 B klasse

De tweede prijs van De Jong Sports ging naar Luca Verhoeven Luca was zeer goed op dreef.

Starters klasse + 1. 65
Stein Onderwater werd kampioen in deze nieuwe klasse

Konings klasse

In deze klasse deden 9 topvechters mee uit heel Nederland alle topvechters komen uit in 1 poule , na vele voorronden kwam Ricardo de Jong in de finale die hij won met 3-1

Ricardo de Jong won voor de 5e x op rij de King of Kampen bokaal, een zeer knappe prestatie